LHM 7

TØMMERLAFTHYTTE

Praktfull tømmerlafthytte med kjelleretasje, tegnet spesielt for skråtomter, med 5 soverom, 2 stuer, 2 bad + WC, sauna og en romslig kjøkken-/stueløsning med peis, store vindusflater og god takhøyde.

BRA

189.00 m²

SOVEROM

5

ANT. BAD

2

 + WC

SENGEPLASSER

12

Denne hytten har et overbygget inngangsparti med adkomst til en utvendig bod og en stor hall med god oppbevaringsplass. Her er det adkomst til boden og et gjestetoalett.

Fra hallen kommer man videre til en stor stue med peis, god takhøyde og store vindusflater. Den åpne løsningen fører videre til en stor velutstyrt kjøkkenavdeling, hvor det er plass til en stor spisegruppe. Fra kjøkkenet er det utgang til en stor terrasse i vinkel. Fra stuen er det adkomst til det store hovedsoverommet som har godt med garderobeplass og eget bad.

Underetasjen har en stor TV-stue med adkomst til et stort bad med sauna, vaskerom og fire soverom. TV-stuen har store vindusflater og utgang til en uteplass som ligger under terrassen i hovedetasjen.

Interiørbildene er ment som inspirasjon. Se hva den angitte prisen inkluderer under.

Info

BRA

189,00 m²

P-ROM

187,10 m²

BYA

150,00 m²

ETASJER

2

GESIMS

5,51 m

MØNEHØYDE

7,05 m

SOVEROM

5

SENGEPLASSER

12

BADEROM

2 bad + WC

SAUNA

Ja

UTVENDIG BOD

8,41 m²

TERRASSE

Tilpasses tomt

Kr. 11.350.000

*Se hva denne prisen inkluderer

Dette inngår i leveransen:

  • Nøkkelferdig hytte, ferdig malt og klar for innflytting
  • Skreddersydd kjøkken med alt av hvitevarer
  • Komplette flislagte bad med all innredning
  • Hytte på støpt plate
  • Alt av rørlegger-og elektrikerarbeid

Klikk her for å lese mer om kvaliteten på LHM-hyttene og hva som er inkludert i vår leveranse. Den oppgitte prisen er basert på leveranse av nøkkelferdig hytte, som angitt ovenfor. Men du har selvfølgelig mulighet til å bruke egne leverandører, eller utføre deler av jobben selv. Kontakt forhandler for å få en pris på oppføring av hytte etter dine spesifikke ønsker.

Se lignende hyttemodeller

Se lignende hyttemodeller

Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
crosschevron-down