LHM står for overlegen kvalitet og superb finish

I LHM vil kvaliteten på våre leveranser alltid prioriteres foran kostnadsbesparelser. LHM står for kvalitet, helt ned til minste detalj. Kjøper du en LHM hytte skal du vite at alt er nøye gjennomtenkt, og ingenting er spart på - uansett hyttemodell. Alle våre hytter er individuelt utformet, med strenge kvalitetskrav, med fokus på detaljer og stolthet for det genuine håndverket.

Gjennomtenkte og åpne planløsninger med store vindusflater skaper en hyggelig atmosfære og legger til rette for et aktivt og komfortabelt liv på hytta. Velger du LHM, får du en kvalitetshytte som du vil være stolt av å eie og glede deg til å bruke.

Vi tar vi ingen enkle snarveier

Våre hytter er individuelt utformet med stolthet for det genuine håndverket for å sikre svært høy bokomfort og maksimal utnyttelse av arealet. Individuelle løsninger, påkostet innredning, fokus på detaljer og delikate fargekombinasjoner gir en stilsikker og eksklusiv atmosfære i hver eneste hytte.

Stilfullt og velutstyrt kvalitetskjøkken

Våre kjøkken er skreddersydd i beste kvalitet av LHM Interior. Innredningen kombinerer holdbarhet med et stilfullt design. Benkeplaten er meget holdbar og har høy motstand mot riper og oppvaskkummen kommer med kvalitetsarmatur. Innredningen er gjennomtenkt og effektiv med mye praktisk skuffeplass og soft-close skuffer. Kjøkkenet er særdeles godt utstyrt med kjøleskap, fryser, stekeovn, induksjonstopp, vaskemaskin og avtrekksvifte fra anerkjent leverandør. Her ligger alt til rette for sosiale sammenkomster og hyttekos.

Skreddersydde og påkostede baderom

De flislagte baderommene er skreddersydd for hver hyttemodell og har et helhetlig og moderne uttrykk. Den delikate baderomsinnredninger har soft-close skuffer og en stilfull vask med kvalitetsarmatur. Glassvegger til dusjen monteres direkte på flisene, uten forstyrrende profiler. Badet kommer med komplett takdusj med både regndusj og håndholdt dusj, vegghengt toalett med soft-close sete. Vi mener at baderomsutstyr er viktig, og badet er et av de mest brukte rommene på hytta. Det er grunnen til at vi har brukt ekstra ressurser på å gjøre badene så hyggelige som mulig, og har oppgradert standarden såpass mye.

Få hytta fullt møblert fra LHM

Vi lager alt skreddersydd på mål, slik at kjøkken- og baderomsinnredning blir fullt integrert og tilpasset etter hyttens design. Det samme kan vi gjøre med senger, garderober og øvrige møbler. Våre dyktige fagfolk og håndverkere vil da sikre at du få en komplett og sømløs leveranse, hvor alt er skreddersydd etter dine spesifikke ønsker.
Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
cross