Omtaler

Her deler noen av våre kunder og samarbeidspartnere sine opplevelser i forbindelse med leveransen av sine nye LHM-hytter.

Vi er veldig godt fornøyde med selve leveransen, service og oppfølging fra LHM, både før og etter overtagelse. Kvaliteten på LHM-hytten ned til den minste detalj er i en klasse helt for seg selv. I tillegg ble alt ferdigstilt innenfor avtalt tid, noe som var imponerende raskt.

Cornelius Sogn Ness

Hytteeier

Vi takker for et veldig godt samarbeid med Hovin Laft AS gjennom hele prosessen med bygging av ny hytte – både på et personlig og profesjonelt plan. Helt fra planlegging og tegninger, til byggeprosess, levering og oppfølging. Hovin Laft har vist seg som en solid og pålitelig partner, fullt fokusert på å møte våre forventinger til en LHM-hytte. Det har de lykkes med fullt ut og vi er enormt fornøyde med gjennomføring og resultat.

Familien Lunde

Hytteeiere

Jeg har hatt gleden av å jobbe med LHM Gruppen siden 2017, og det har vært en utrolig lærerik og spennende reise. De har hele veien satt pris på mine innspill og råd, og sammen har vi fått til utrolig mange lekre og nytenkende hytter. LHM viser gang på gang at de tenker litt annerledes enn de fleste andre utbyggere på fjellet, og er villige til å gjøre det lille ekstra for at kundene skal bli fornøyde.

HALLVARD BREKKE KLINGEN
EIENDOMSMEGLER, PRIVATMEGLEREN

For oss ble det en veldig god opplevelse å bygge LHM-hytte med Hovin Laft som leverandør. Vi ønsket å få tegnet en hytte tilpasset våre behov, og fikk veldig god oppfølging fra LHMs arkitekt i denne prosessen. Før vi skrev kontrakt ble vi satt i kontakt med tidligere kunder, vi fikk besøke en ferdig hytte i nærområdet samt en byggeplass, og vi ble tatt med på tur til fabrikken i Litauen. Dette ga oss nødvendig trygghet før vi skulle gjøre vårt livs største investering.

Byggeprosessen ble gjennomført på tid og til avtalt pris uten noen tilleggsordre som vanligvis dukker opp underveis. Vi oppdaget et par ting vi ønsket å endre på etter igangsettelse, inkludert å flytte en innervegg ti centimeter, og forventet at det skulle medføre tilleggskostnader. Dette ble imidlertid tatt på strak arm uten at det kostet noe ekstra eller forsinket prosessen. Ved overlevering var tomta ryddet og hytta grundig rengjort. Gjennom hele prosessen opplevde vi å få beste mulige oppfølging.

Den ferdige hytta har høy standard og kvalitet, og etter å ha brukt den i to sesonger går vi fortsatt rundt og gleder oss over hvor gjennomført den er i alle detaljer. Det viktigste for oss når vi skulle velge hytteleverandør var å finne noen som hadde yrkesstolthet og var opptatt av å gjøre godt håndverk, og det er vi veldig glade for.

Tarjei Unneland

Hytteeier

Vi er svært fornøyde med vår LHM4 hytte. Prosessen og dialogen vi har hatt med LHM, gjennom Torkel og Håvard fra Hovin Laft, har vært hyggelig fra første kontakt til ferdig overlevert hytte. Kvaliteten på både arbeidet og materialer er svært god. Proffe og etterrettelige folk som anbefales på det varmeste.

Eirik og Hege Thrygg

Hytteeiere

Vi signerte med LHM på urørt tomt etter påske og seks måneder senere var vår hytta på Laftestølen klar for overtakelse. Å levere «nøkkelferdig» hytte levde opp til forventningene – der alt fungerte fra første dag. LHM leverer kvalitet i alt de gjør, til rett tid og skaper god dialog med oss som kjøpere. Vi er selv ikke fageksperter, men å bygge hytte med LHM som leverandør, var ikke noe problem! Å ha Cato Menkerud, som kontaktperson og «on site», gir den tryggheten vi som kjøpere ønsker. Både underveis i prosessen, men også i etterkant dersom spørsmål og justeringer skulle oppstå. LHM er også rå på interiør og detaljer, som gjør at LHM-hyttene alltid har det lille ekstra og oppleves som noe mer enn bare en hytte. Vi anbefaler på det sterkeste å bruke LHM som hytteleverandør og mener fortsatt de bygger Norges flotteste hytter.

Erik Langmoen og Mona Hystad

Hytteeiere

Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
cross