Vi er stolte av vårt håndverk - vi tar vi ingen enkle snarveier

I LHM vil kvaliteten på våre leveranser alltid prioriteres foran kostnadsbesparelser. LHM står for kvalitet, helt ned til minste detalj. Kjøper du en LHM hytte skal du vite at alt er nøye gjennomtenkt, og ingenting er spart på - uansett hyttemodell. Alle våre hytter er individuelt utformet, med strenge kvalitetskrav, med fokus på detaljer og stolthet for det genuine håndverket.

Vi etterstreber stadig best mulig resultat med hensyn til hyttens utvendige og innvendige utseende, så vel som funksjonalitet og romløsninger. Slik sikrer vi svært høy bokomfort og maksimal utnyttelse av arealet. Individuelle løsninger, påkostet innredning, fokus på detaljer og delikate fargekombinasjoner gir en stilsikker og eksklusiv atmosfære i hver eneste LHM hytte.

 

Våre hytter lages i tradisjonell laftestil. Som kjøper kan du velge mellom to forskjellige laftestiler – tømmerlaft og stavlaft.

Tømmerlafthytte

Våre tømmerlafthytter har et tradisjonelt utseende, hvor hele hytta er bygget med tømmerstokker som stables horisontalt og låses sammen i hjørnene (laftene). Når man lager en laftet hytte, er en stor del av kunsten nettopp å lage hjørner. De utvendige hjørnene kalles lafteknuter og er en viktig del av laftehyttenes særpreg.

Stavlafthytte

I våre stavlafthytter er første etasje bygget i bindingsverk med vertikalt panel både utvendig og innvendig. Andre etasje er oppført i tradisjonell laftestil med horisontale tømmerstokker innvendig og utvendig.

LHM Kvalitet

LHM står for overlegen kvalitet og superb finish. I LHM vil kvaliteten på våre leveranser alltid prioriteres foran kostnadsbesparelser. LHM står for kvalitet, helt ned til minste detalj. Kjøper du en LHM hytte skal du vite at alt er nøye gjennomtenkt, og ingenting er spart på - uansett hyttemodell. Alle våre hytter er individuelt utformet, med strenge kvalitetskrav, med fokus på detaljer og stolthet for det genuine håndverket.
Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
cross