Stavlaft- og laftehytter
i overlegen kvalitet

LHM Gruppen AS er en del av internasjonale LHM Group som bygger og leverer nøkkelferdige stavlaft - og laftehytter av overlegen kvalitet. Selskapet ble etablert i 2002 og våre 150 flinke produksjonsledere, arkitekter og håndverkere har siden den gang levert over 600 hytter i Norge.

LHM leverer nøkkelferdige hytter i tradisjonell laftestil som er smakfullt utformet med åpne og tidsriktige planløsninger. Hyttene er individuelt utformet etter strenge kvalitetskrav, med fokus på detaljer og stolthet for det genuine håndverket. Vi skiller mellom våre prosjekter og hyttemodeller. Prosjekter leveres ferdig på tomt på utvalgte steder i Norge. Vi leter alltid etter de mest attraktive fritidsdestinasjonene å bygge prosjekter på. Har du egen tomt og ønsker hytte, har vi et godt utvalg av hyttemodeller som vi tilbyr med større eller mindre tilpasninger. Hyttemodellene er utviklet med mange års erfaring, og vi har lyttet til tilbakemeldinger fra våre kunder for å stadig forbedre alle aspekter av hver modell.

I LHM Gruppen inngår også LMH Interiør og XTRAPP, som leverer skreddersydde kvalitetsmøbler og trapper. Vår produksjon av hytter, møbler og trapper samlet på et sted er unikt i bransjen, og sikrer en totalleveranse med høyeste kvalitet i fokus. Slik kan du få en fullt møblert og komplett LHM – hytte, hvor alt er skreddersydd på mål etter dine ønsker.

GALLERI

Se bilder fra noen av våre flotte, ferdigstilte LHM - hytter

Bli inspirert

Galleri

Her viser vi bilder fra noen av våre flotte LHM - hytter. Interiør - og eksteriøruttrykkene er en perfekt kombinasjon av tradisjonelt norsk håndverk med massive dimensjoner og et moderne uttrykk med rene linjer, store vindusflater og gjennomtenkte planløsninger.

LHM Interiør

LHM Interiør er valget for deg som ønsker skreddersydde kvalitetsmøbler til samme høye standard som din LHM-hytte, og ønsker å få alt produsert og levert i tide til innflytting.

XTRAPP

XTRAPP er resultatet av et langvarig, tverrfaglig samarbeid med fokus på kvalitet i alle ledd. Vi er lidenskapelig opptatt av å levere trapper av høyeste kvalitet til det norske markedet.

Omtaler

Her deler noen av våre kunder og samarbeidspartnere sine opplevelser i forbindelse med leveransen av sine nye LHM-hytter.
Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
cross