G 2

TØMMERLAFTHYTTE

Flott tømmerlafthytte med 5 soverom, 2 stuer, 2 bad + WC, sauna og en romslig kjøkken-/stueløsning med peis, store vindusflater og god takhøyde.

BRA

167.53 m²

SOVEROM

5

ANT. BAD

2

 + WC

SENGEPLASSER

12

Denne hytten har en romslig hall med god oppbevaringsplass og dør videre til gjestetoalett og bod, som også har utvendig adkomst. I tillegg er det en ekstra skibod rundt hjørnet fra entréen.

Fra hallen kommer man inn til en velutstyrt kjøkkenavdeling med plass til en stor spisestue og utgang til terrassen. Den åpne løsningen fører videre til en romslig stue med god takhøyde og store vindusflater som gir god utsikt. Innenfor stuen ligger to soverom og et AD bad med sauna. Hovedsoverommet har utgang til terrassen.

Andre etasje har et bad, tre soverom, stue og TV-stue med ekstra sengeplasser. Store vinduer i TV-stuen og en glassvegg med glassdør ut til stuen gir en åpen romfølelse og slipper inn mye lys.

Interiørbildene er ment som inspirasjon. Alt av overordnet interiørdesign (foruten styling produkter), møblement og belysning som vist på bildene under er inkludert i prisen. Det er naturligvis mulig å gjøre egne tilpasninger i leveransen slik at det passer til dine ønskemål og behov. Se hva den angitte prisen inkluderer under. Interiørbildene som vises her er fra en annen, men lignende hyttemodell.

Info

BRA

167,53 m²

P-ROM

167,53 m²

BYA

99,96 m²

ETASJER

2

GESIMS

4,63 m

MØNEHØYDE

6,40 m

SOVEROM

5

SENGEPLASSER

12

BADEROM

2 bad + WC

SAUNA

Ja

UTVENDIG BOD

5,64 m² + skibod

TERRASSE

Tilpasses tomt

Kr. 9.900.000

*Se hva denne prisen inkluderer

Dette inngår i leveransen:

  • Nøkkelferdig hytte, ferdig malt og klar for innflytting
  • Skreddersydd kjøkken med alt av hvitevarer
  • Komplette flislagte bad med all innredning
  • Skreddersydde senger og garderober
  • Utvendig terrasse iht. plantegning
  • Hytte på støpt plate
  • Alt av rørlegger-og elektrikerarbeid

Klikk her for å lese mer om kvaliteten på LHM-hyttene og hva som er inkludert i vår leveranse. Den oppgitte prisen er basert på leveranse av nøkkelferdig hytte, som angitt ovenfor. Men du har selvfølgelig mulighet til å bruke egne leverandører, eller utføre deler av jobben selv. Kontakt forhandler for å få en pris på oppføring av hytte etter dine spesifikke ønsker.

Se lignende hyttemodeller

Se lignende hyttemodeller

Ta kontakt for mer informasjon

Vi hjelper deg med å finne din
perfekte hytte

Vi hjelper deg med å finne din perfekte hytte

Ta kontakt
crosschevron-down