L 416

STAVLAFTHYTTE

Praktfull stavlafthytte med 3 soverom, 3 bad, sauna, master bedroom og en romslig kjøkken-/stueløsning med peis, store vindusflater og god takhøyde.

BRA

202.84 m²

SOVEROM

3

ANT. BAD

3

SENGEPLASSER

10

Denne hytten har en romslig hall med overbygget inngangsparti. Her er det god oppbevaringsplass og adkomst til et stort bad med sauna. Fra hallen er det skyvedør til en stor bod med utvendig adkomst fra inngangspartiet. Fra badet er det egen utgang til en terrasse på baksiden av huset.

Hallen har to skyvedører videre inn til en stor, velutstyrt kjøkkenavdeling med utgang til terrassen. Kjøkkenet har en stor kjøkkenøy og godt med plass til spisestue. Den åpne løsningen fører videre til en romslig stue som har peis, god takhøyde og store vindusflater som gir god utsikt. Innenfor stuen ligger et master bedroom med eget bad, godt med garderobeplass og utgang til terrasser både på frem- og baksiden av huset.

Andre etasje har et stort bad, to soverom, stor gang og en TV-stue med ekstra sengeplasser. Store vinduer i TV-stuen og en glassvegg med glassdør ut til gangen gir en åpen romfølelse og slipper inn mye lys.

Interiørbildene er ment som inspirasjon. Se hva den angitte prisen inkluderer under.

Info

BRA

202,84 m²

P-ROM

197,64 m²

BYA

154,90 m²

ETASJER

2

GESIMS

3,55 m

MØNEHØYDE

5,72 m

SOVEROM

3

SENGEPLASSER

10

BADEROM

3 bad

SAUNA

Ja

UTVENDIG BOD

9,01 m²

TERRASSE

Tilpasses tomt

Kr. 13.490.000

*Se hva denne prisen inkluderer

Dette inngår i leveransen:

  • Nøkkelferdig hytte, ferdig malt og klar for innflytting
  • Skreddersydd kjøkken med alt av hvitevarer
  • Komplette flislagte bad med all innredning
  • Hytte på støpt plate
  • Alt av rørlegger-og elektrikerarbeid

Klikk her for å lese mer om kvaliteten på LHM-hyttene og hva som er inkludert i vår leveranse. Den oppgitte prisen er basert på leveranse av nøkkelferdig hytte, som angitt ovenfor. Men du har selvfølgelig mulighet til å bruke egne leverandører, eller utføre deler av jobben selv. Kontakt forhandler for å få en pris på oppføring av hytte etter dine spesifikke ønsker.

Se lignende hyttemodeller

Se lignende hyttemodeller

Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
crosschevron-down