L 316

TØMMERLAFTHYTTE

Praktfull tømmerlafthytte med 4 soverom, 2 stuer, 2 bad + WC, sauna og en romslig kjøkken-/stueløsning med peis, store vindusflater og god takhøyde.

BRA i

179.80 m²

SOVEROM

4

ANT. BAD

2

 + WC

SENGEPLASSER

13

Denne hytten har en romslig hall med god oppbevaringsplass og gjestetoalett. Fra gjestetoalettet er det dør videre til boden, som også har utvendig adkomst. I tillegg er det en ekstra skibod rundt hjørnet fra entréen.

Fra hallen er det skyvedør inn til en stor, velutstyrt kjøkkenavdeling med utgang til terrassen. Kjøkkenet har en stor kjøkkenøy og godt med plass til spisestue. Den åpne løsningen fører videre til en romslig stue med peis, god takhøyde og store vindusflater som gir god utsikt. Innenfor stuen ligger to soverom og et stort bad med sauna. Hovedsoverommet har utgang til terrassen.

Andre etasje har et bad, to soverom, stue og TV-stue med ekstra sengeplasser. Store vinduer i TV-stuen og en glassvegg med glassdør ut til stuen gir en åpen romfølelse og slipper inn mye lys.

Interiørbildene er ment som inspirasjon. Se hva den angitte prisen inkluderer under.

Info

BRA i

179,80 m²

BRA e

0 m²

BRA b

0 m²

P-ROM

180,30 m²

BYA

131,10 m²

ETASJER

2

GESIMS

3,49 m

MØNEHØYDE

5,65 m

SOVEROM

4

SENGEPLASSER

13

BADEROM

2 bad + WC

SAUNA

Ja

UTVENDIG BOD

6,04 m² + skibod

TERRASSE

Tilpasses tomt

Kr. 12.450.000

*Se hva denne prisen inkluderer

Dette inngår i leveransen:

  • Nøkkelferdig hytte, ferdig malt og klar for innflytting
  • Skreddersydd kjøkken med alt av hvitevarer
  • Komplette flislagte bad med all innredning
  • Hytte på støpt plate
  • Alt av rørlegger-og elektrikerarbeid

Klikk her for å lese mer om kvaliteten på LHM-hyttene og hva som er inkludert i vår leveranse. Den oppgitte prisen er basert på leveranse av nøkkelferdig hytte, som angitt ovenfor. Men du har selvfølgelig mulighet til å bruke egne leverandører, eller utføre deler av jobben selv. Kontakt forhandler for å få en pris på oppføring av hytte etter dine spesifikke ønsker.

Se lignende hyttemodeller

Se lignende hyttemodeller

Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
crosschevron-down