LHM 1

STAVLAFTHYTTE

Praktfull stavlafthytte over to plan med 4 soverom, 2 stuer, 3 bad + WC, og en romslig kjøkken-/stueløsning med peis, store vindusflater og god takhøyde.

BRA

170.2 m²

SOVEROM

4

ANT. BAD

3

 + WC

SENGEPLASSER

13

Denne hytten har en romslig hall med god oppbevaringsplass og gjestetoalett. Ved siden av entréen ligger bod som har både innvendig og utvendig adkomst.

Fra hallen er det adkomst til en stor stue med peis, god takhøyde og store vindusflater. Den åpne løsningen fører videre til en stor velutstyrt kjøkkenavdeling. Fra kjøkkenet er det også adkomst til hovedsoverommet som har eget bad og godt med garderobeplass. I den andre enden av stuen ligger en soveavdeling med tre soverom og et bad.

Andre etasje stor hall/stue med tilhørende bad og en praktisk bod. Her finner du også en stor TV-stue med innbygde sengeplasser. På motsatt side av hallen ligger et disponibelt rom til lagring, som er tilgjengelig fra 1. etasje via stige.

Interiørbildene er ment som inspirasjon. Se hva den angitte prisen inkluderer under.

Info

BRA

170,2 m²

P-ROM

125,50 m²

BYA

150,60 m²

ETASJER

2

GESIMS

3,94 m

MØNEHØYDE

5,50 m

SOVEROM

4

SENGEPLASSER

13

BADEROM

3 bad + WC

UTVENDIG BOD

7,30 m² + skibod

TERRASSE

Tilpasses tomt

Kr. 10.900.000

*Se hva denne prisen inkluderer

Dette inngår i leveransen:

  • Hytte, ferdig malt og klar for innflytting
  • Skreddersydd kjøkken med alt av hvitevarer
  • Komplette flislagte bad med all innredning
  • Hytte på støpt plate
  • Alt av rørlegger-og elektrikerarbeid

Klikk her for å lese mer om kvaliteten på LHM-hyttene og hva som er inkludert i vår leveranse. Den oppgitte prisen er basert på leveranse av nøkkelferdig hytte, som angitt ovenfor. Men du har selvfølgelig mulighet til å bruke egne leverandører, eller utføre deler av jobben selv. Kontakt forhandler for å få en pris på oppføring av hytte etter dine spesifikke ønsker.

Se lignende hyttemodeller

Se lignende hyttemodeller

Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
crosschevron-down