LHM 4

STAVLAFTHYTTE

Praktfull stavlafthytte over to plan med 5 soverom, 2 stuer, 3 bad + WC, sauna og en romslig kjøkken-/stueløsning med peis, store vindusflater og god takhøyde.

BRA

216.80 m²

SOVEROM

5

ANT. BAD

3

 + WC

SENGEPLASSER

11

Denne hytten har et overbygget inngangsparti med adkomst til en utvendig bod og en stor hall med god oppbevaringsplass. Her er det adkomst til boden og et gjestetoalett.

Fra hallen kommer man videre til en stor stue med peis, god takhøyde og store vindusflater. Den åpne løsningen fører videre til en stor velutstyrt kjøkkenavdeling, hvor det er plass til en stor spisegruppe. Fra kjøkkenet er det også adkomst til hovedsoverommet som har eget bad og godt med garderobeplass. I den andre enden av stuen ligger en gang med adkomst til TV-stue, soverom og et stort bad med sauna. Merk at TV-stuen deler den samme peisinnsatsen som stuen (så kalt romdeler-/tunnelmodell). Denne lekre løsningen gjør at du kan se ilden fra rom til rom!

Andre etasje har en stor hall med tilhørende bad, bod og tre soverom. Det store soverommet har godt med ekstra lagringsplass.

Interiørbildene er ment som inspirasjon. Se hva den angitte prisen inkluderer under.

Info

BRA

216,80 m²

P-ROM

214,80 m²

BYA

165,80 m²

ETASJER

2

GESIMS

4,91 m

MØNEHØYDE

6,50 m

SOVEROM

5

SENGEPLASSER

11

BADEROM

3 bad + WC

SAUNA

Ja

UTVENDIG BOD

7,93 m² + skibod

TERRASSE

Tilpasses tomt

Kr. 14.390.000

*Se hva denne prisen inkluderer

Dette inngår i leveransen:

  • Nøkkelferdig hytte, ferdig malt og klar for innflytting
  • Skreddersydd kjøkken med alt av hvitevarer
  • Komplette flislagte bad med all innredning
  • Hytte på støpt plate
  • Alt av rørlegger-og elektrikerarbeid

Klikk her for å lese mer om kvaliteten på LHM-hyttene og hva som er inkludert i vår leveranse. Den oppgitte prisen er basert på leveranse av nøkkelferdig hytte, som angitt ovenfor. Men du har selvfølgelig mulighet til å bruke egne leverandører, eller utføre deler av jobben selv. Kontakt forhandler for å få en pris på oppføring av hytte etter dine spesifikke ønsker.

Se lignende hyttemodeller

Se lignende hyttemodeller

Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
crosschevron-down