LHM 9

STAVLAFTHYTTE

Meget lekker og omfangsrik stavlafthytte over to plan med 5 soverom, 2 stuer, 3 bad + WC, sauna og en romslig kjøkken-/stueløsning med peis, store vindusflater og god takhøyde.

BRA

246.30 m²

SOVEROM

5

ANT. BAD

3

 + WC

SENGEPLASSER

15

Denne flotte stavlafthytten har et overbygget inngangsparti med adkomst til en utvendig bod og en stor hall med god oppbevaringsplass. Her er det adkomst til boden og et gjestetoalett.

Fra hallen kommer man videre til en stor stue med peis, god takhøyde og store vindusflater. Den åpne løsningen fører videre til en stor velutstyrt kjøkkenavdeling med kjøkkenøy og plass til en stor spisegruppe. Fra kjøkkenet er det utgang til en stor terrasse i vinkel. I den andre enden av stuen ligger en gang med adkomst til to soverom og et stort bad med sauna. Det store hovedsoverommet har eget bad og walk-in closet.

Andre etasje har en stor hall/stue med tilhørende bad og et kontor/soverom. I den ene enden av hallen ligger en soveavdeling med egen gang, bod og to lekre soverom. Soverommene kan innredes med to skreddersydde runde dobbeltsenger. I den andre enden av hallen finner du en stor TV-stue med innbygde sengeplasser. Store vinduer i TV-stuen og en glassvegg med glassdør ut til hallen gir en åpen romfølelse og slipper inn mye lys.

Interiørbildene er ment som inspirasjon. Se hva den angitte prisen inkluderer under.

Info

BRA

246,30 m²

P-ROM

244,10 m²

BYA

180,90 m²

ETASJER

2

GESIMS

4,95 m

MØNEHØYDE

6,47 m

SOVEROM

5

SENGEPLASSER

15

BADEROM

3 bad + WC

SAUNA

Ja

UTVENDIG BOD

6,70 m2 + skibod

TERRASSE

Tilpasses tomt

Kr. 16.950.000

*Se hva denne prisen inkluderer

Dette inngår i leveransen:

  • Nøkkelferdig hytte, ferdig malt og klar for innflytting
  • Skreddersydd kjøkken med alt av hvitevarer
  • Komplette flislagte bad med all innredning
  • Hytte på støpt plate
  • Alt av rørlegger-og elektrikerarbeid

Klikk her for å lese mer om kvaliteten på LHM-hyttene og hva som er inkludert i vår leveranse. Den oppgitte prisen er basert på leveranse av nøkkelferdig hytte, som angitt ovenfor. Men du har selvfølgelig mulighet til å bruke egne leverandører, eller utføre deler av jobben selv. Kontakt forhandler for å få en pris på oppføring av hytte etter dine spesifikke ønsker.

Se lignende hyttemodeller

Se lignende hyttemodeller

Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
crosschevron-down