Svartskard

Dette er vårt mest eksklusive prosjekt og består av 16 spektakulære alpinleiligheter på en av Kvitfjells beste tomter. Her er det ikke spart på noe, og kvaliteten er overlegen ned til minste detalj.

Tilbake

STED

Kvitfjell Vest

STØRRELSE

69 - 125,7 m² BRA

PRIS

6 800 000 - 18 250 000 kr

STATUS

Kommer for salg

Ingen over. Ingen ved siden av.

Svartskard er i en klasse for seg selv. Du vil ikke finne et leilighetsprosjekt på Kvitfjell med tilsvarende kvaliteter, når det gjelder den attraktive beliggenheten, eksklusive materialvalg, gjennomtenkte løsninger og gjennomført design. Her får du spektakulær fritidsbolig som er planlagt ned til minste detalj. Vi har tenkt på alt for at du skal nyte ditt opphold.

«Svartskard er det beste du nå kan kjøpe på Kvitfjell! Både med tanke på eksklusiviteten og den fantastiske beliggenheten midt i bakken på Kvitfjell Vest.»

Hallvard Brekke Klingen, PrivatMegleren

Genuint håndverk. Individuell luksus.

Med Svartskard tar vi ingen enkle snarveier. Hver leilighet er unik. De er individuelt utformet med stolthet for det genuine håndverket for å sikre svært høy bokomfort og maksimal utnyttelse av arealet. Individuelle løsninger, påkostet innredning, fokus på detaljer og delikate fargekombinasjoner gir en stilsikker og eksklusiv atmosfære i hver eneste leilighet.

Kontakt

Hallvard Brekke Klingen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Nyeboliger Oslo
+47 984 05 575
hallvard.klingen@privatmegleren.no

Cato Menkerud

Kontaktperson LHM
+47 911 66 311
cato@lhmgruppen.no
Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
cross