Laftestølen

15 toppmoderne laft- og stavlafthytter midt i bakken på Kvitfjell Varden. Alle hyttene kommer med romslige utsiktstomter og har ski -inn/ski-ut. Trinn 1 utsolgt. Trinn 2 i salg nå.

Tilbake

STED

Kvitfjell Varden

STØRRELSE

155 – 203 m2 BRA

PRIS

9 600 000 – 13 100 000 kr

STATUS

Trinn 1 utsolgt. Trinn 2 i salg nå

Hytter i en klasse for seg selv

Laftestølen er for deg som vil bo komfortabelt på fjellet i naturskjønne, snøsikre, og rolige omgivelser. Nå er salgstrinn 2 med 15 toppmoderne stavlaft- og laftehytter av beste kvalitet til salgs. På Laftestølen kan du få din egen nøkkelferdige hytte i overlegen kvalitet levert av LHM. Alle hyttene kommer med en romslig utsiktstomt med ski-inn/ski-ut til både langrenn og alpint. Første salgstrinn med 14 hytter ble lansert i 2021 og er allerede utsolgt.

LHM viser gang på gang at de tenker litt annerledes enn de fleste andre utbyggere på fjellet, og er villige til å gjøre det lille ekstra for at kundene skal bli fornøyde.

Hallvard Brekke Klingen, Eiendomsmegler

En eksklusiv kombinasjon av tradisjonelt og moderne

Hyttene lages i tradisjonell laftestil, etter strenge kvalitetskrav, og er smakfullt utformet med åpne og tidsriktige planløsninger. I Laftestølen får du en nøkkelferdig hytte i en standard som er langt over det normale. LHM-hyttene byr på en perfekt kombinasjon av gode håndverkstradisjoner og et moderne uttrykk, som legger til rette for avkobling i eksklusive omgivelser etter en aktiv dag på fjellet.

Kontakt

Hallvard Brekke Klingen

Eiendomsmegler

PrivatMegleren Nyeboliger Oslo
+4798405575
hallvard.klingen@privatmegleren.no

Cato Menkerud

Kontaktperson LHM
+4791166311
cato@lhmgruppen.no

Se flere prosjekter

Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
cross