Laftehovda

På familievennlige Geilo har vi nå et hyttefelt med 11 eksklusive laft- og stavlafthytter på romslige utsiktstomter og har ski-inn/ski-ut til det store nettverket av langrennsløyper. I salg nå.

Tilbake

STED

Kikut Geilo

STØRRELSE

160,1 – 167,5 m2 BRA

PRIS

10 700 000 – 11 900 000 kr

STATUS

I salg nå

Overlegen kvalitet og superb finish

Laftehovda er et nytt hyttefelt på familievennlige Kikut hvor det nå kommer 11 eksklusive laft - og stavlafthytter for salg. Her får du din egen nøkkelferdige hytte i overlegen kvalitet levert av LHM. Laftehovda er for deg som vil bo komfortabelt på fjellet i naturskjønne, snøsikre, og rolige omgivelser. Alle hyttene kommer med en romslig utsiktstomt med svært gode solforhold og langrennsløype rett utenfor døren.

LHM er med sine 20 års erfaring i den norske fjellheimen, en ettertraktet leverandør og en utbygger vi med stor glede kan kalle samarbeidspartner. Vi er ikke overrasket over at kjøpere har trykket LHM-hyttene tett til brystet.

Jannike Seljevoll Herleiksplass, PrivatMegleren

En eksklusiv kombinasjon av tradisjonelt og moderne

Hyttene lages i tradisjonell laftestil, etter strenge kvalitetskrav, og er smakfullt utformet med åpne og tidsriktige planløsninger. I Laftehovda får du en nøkkelferdig hytte i en standard som er langt over det normale. LHM-hyttene byr på en perfekt kombinasjon av gode håndverkstradisjoner og et moderne uttrykk, som legger til rette for avkobling i eksklusive omgivelser etter en aktiv dag på fjellet.

Kontakt

Jannike Seljevoll Herleiksplass

Daglig Leder / Eiendomsmegler MNEF/ Partner
PrivatMegleren Herleiksplass & Partnere
+4797975151
jannike@privatmegleren.no

Cato Menkerud

Kontaktperson LHM
+4791166311
cato@lhmgruppen.no
Trenger du hjelp med hyttedrømmen?
Bli kontaktet
cross